Een nieuwe website en app om uw patiënten te ondersteunen bij de start van hun behandeling met Lyrica

De eerste weken zijn essentieel om therapietrouw te bevorderen. Om patiënten hierbij te begeleiden is de website lyricainfo.nl gelanceerd. Hier vindt men informatie over de eigenschappen van Lyrica en het dagelijks gebruik ervan.

 

Pfizerpro.nl: toegang tot voorlichtingsmateriaal en praktijkondersteuning

Op Pfizerpro.nl heeft u toegang tot al het voorlichtingsmateriaal, hulpmiddelen, praktijkondersteuningen etc die u kunt inzetten bij het voorschrijven van Lyrica. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor Pfizerpro.nl, dan kunt u dat via de volgende link alsnog doen.

 

De diagnose: hoe u als arts het verschil maakt!

Ga naar pfizerpro.nl en bekijk de laatste video rondom diagnose van neuropathische pijn in de praktijk.

Gratis patiënten App

De Lyrica+ app is bedoeld voor patiënten die worden behandeld met Lyrica. Deze gratis app omvat oa een kalender met reminders, tips voor dagelijks gebruik, veelgestelde vragen etc.

 

Een betere dialoog met uw patienten via voorlichtingsmaterialen

Via Pfizerpro.nl krijgt u de beschikking over voorlichtinsmaterialen die als naslagwerk voor de patiënten thuis kunnen dienen.

Online nascholen: bekijk webinars wanneer het u uitkomt!

Chronische pijn verklaard. Een serie van webinars in samenwerking met MedNet Web-tv. Met gerenomeerde sprekers en uiteraard geaccrediteerd.

Wijs uw patiënten op het bestaan van de patiëntensite Lyricainfo.nl

Lyricainfo.nl is bedoeld voor patiënten die worden behandeld met Lyrica. Toegang tot deze website verkrijgt men door de logincode die op de Lyrica verpakking vermeld staat.

 

Casuïstiek: Pijnproblemen in de Praktijk

Praktische casussen die illustreren dat pijnbehandeling niet ingewikkeld hoeft te zijn. Gratis aan te vragen op Pfizerpro.nl.