Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Menu

Close

SituatieSituatieLandelijke actieplannen tegen antimicrobiële resistentieWereldwijde dreigingNederlandse situatieAMR en antibioticabeleid in NL: wat vindt u?AanpakAanpakGeschiedenis van antibioticaAntibioticabeleid ter preventie resistentieSWABATLASNascholingNascholingVideo'sPodcastsFramingham on Infectious DiseasesWebinarsWebinarserie Fungal Infections
AMR en antibioticabeleid in Nederland: wat vindt u? 

Zowel vanuit de WHO als vanuit Pfizer is hoe we omgaan met antimicrobiële resistentie en antibioticabeleid belangrijk voor onze toekomst. Wij denken dan ook graag mee hoe we als Pfizer Infectieziekten hieraan kunnen bijdragen. Om dat te doen, hebben we o.a. uw inzichten als arts nodig.

U kunt ons helpen door onderstaande korte vragenlijst over AMR en het antibioticabeleid in Nederland in te vullen. De uitslag van de enquête kunnen we t.z.t. in een nieuwsbrief met u delen als wij uw toestemming hebben om uw e-mailadres te gebruiken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Bedankt!

We hebben uw formulier ontvangen. We gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Back to home

PP-ZVA-NLD-0102

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.