Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
DiagnoseBehandelingStamceltransplantatieOndersteunende materialen

Ondersteunende materialen

Werk en kankerSeksualiteit en kankerVermoeidheid bij kanker

Menu

Close

Vermoeidheid bij kanker

Vermoeidheid bij kanker komt vaak voor, maar is één van de meest onbesproken klachten in de spreekkamer. Dr. Bram Kuiper, psycho-oncoloog, geeft tijdens de workshop ‘Vermoeidheid bij kanker’ zorgprofessionals inzicht in de oorzaken en de impact van vermoeidheid bij kanker. Ook wordt toegelicht hoe je met patiënten met vermoeidheidsklachten het beste kunt ondersteunen, bijvoorbeeld door de zelfhulp-app Untire aan te reiken.

Lees meerLoading
PP-UNP-NLD-0543

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.