Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Menu

Close

SituatieSituatieWereldwijde dreigingNederlandse situatieAMR en antibioticabeleid in NL: wat vindt u?AanpakAanpakGeschiedenis van antibioticaAntibioticabeleid ter preventie resistentieSWABATLASDeskundigheidsbevorderingDeskundigheidsbevorderingVideo'sPodcastsWebinarsAanmelden voor live webinar series
WebinarsWebinar The Global AMR crisis 2021

Is the scale of the action matching the scale of the threat?

Tijdens een live online event op 2 november 2021 kwamen verschillende wereldwijde opinieleiders vanuit de klinische praktijk, de overheid en de industrie bijeen om te bespreken hoe we het keerpunt in de strijd tegen AMR kunnen versnellen.
  
  

Bekijk de videoLoading
AMR Live 2020

In deze live-video komen vooraanstaande internationale experts, waaronder professor Dame Sally Davies, John Rex en anderen, bijeen om te discussiëren over de actuele situatie rondom antibioticaresistentie, de wereldwijde en regionale aanpak en moderne medicamenteuze behandelingen. De experts bespreken de uitdagingen van het huidige vergoedingssysteem en hoe deze te verduurzamen om waardegedreven antimicrobiële behandelingen te blijven aanbieden.

Bekijk de videoLoading
PP-CRB-NLD-0176

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.