Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sBlogsNieuwsPodcastContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Supporting Resources

Menu

Close

Partners in HealthNVMO – Pieter de MulderNederlands Kanker CollectiefDuurzaamheid en doelmatigheidCare CoalitionDuurzaam gedigitaliseerde productie van geneesmiddelen bij Pfizer​Kwaliteit van levenKanker en werkSeksualiteit en intimiteitToegang tot geneesmiddelenVerbeteren toegankelijkheid innovatieve geneesmiddelen
Duurzaam gedigitaliseerde productie van geneesmiddelen bij Pfizer

Pfizer opende in 2022 een nieuwe fabriek in Freiburg waar zeven miljard tabletten per jaar geproduceerd kunnen worden. Samen met partners heeft Pfizer de productie gedigitaliseerd waardoor het één van de veiligste, efficiëntste en duurzaamste fabrieken ter wereld is. 

H3 (Mobile)

Lees meer informatie op de website van één van onze partners: Sustainable digital pharma production at Pfizer - Siemens Global Website of download de two-pager via de downlad button hieronder. 

H3 (Mobile)Download de two-pagerLoading
Duurzaamheid en doelmatigheid
Care Coalition

Alle patiënten moeten toegang hebben tot geneesmiddelen en passendezorg.

Lees hier meer
PP-UNP-NLD-0975

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.