Kort over Pfizer Oncology

Met specialisten over de gehele wereld werken wij samen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen voor kanker. Het onderzoek richt zich niet alleen op veel voorkomende aandoeningen, zoals borst- en longkanker, maar ook op minder vaak voorkomende tumortypen, zoals gastro-intestinale stromatumoren (GIST) en neuro-endocriene tumoren van de alvleesklier (pancreasNET). Onze pijplijn bevat middelen die aangrijpen op angiogenese (bloedvatvorming), immuunsysteem, signaaltransductie (communicatie in de cel) en de aanmaak van DNA.

Samenwerken aan een gezondere wereld
Met innovatieve geneesmiddelen willen wij de prognose en de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Daarnaast richten we ons op nascholing van artsen, apothekers en verpleegkundigen, voorlichting en andere vormen van ondersteuning en patiëntenzorg.

Ons doel is een bijdrage te leveren aan wetenschappelijke verdieping en dit te vertalen in daadwerkelijke toegevoegde waarde die de behandeling van kankerpatiënten verbetert. Zo werken wij aan manieren om kanker te remmen, totdat genezing mogelijk wordt.

Ontdek ons complete portfolio:
Bosulif® (bosutinib)
Ibrance® (palbociclib)
Inlyta® (axitinib)
Sutent® (sunitinib)
Torisel® (temsirolimus)
Xalkori® (crizotinib)