Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sPodcastOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Onderaan de pagina kunt u bijwerkingen melden.

Bijwerkingen melden

Het is belangrijk om eventuele bijwerkingen altijd te melden, ook als ze niet worden veroorzaakt door het gebruikte geneesmiddel. Dit leert ons meer over de oorzaken van bijwerkingen en zorgt ervoor dat we goed kunnen reageren als dat nodig is.

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden en het vervolgens sturen naar [email protected].

Als u uw adresgegevens invult in vak C dan kan de afdeling Geneesmiddelveiligheid contact met u opnemen voor aanvullende vragen. Laat vak C leeg als u niet wilt dat er contact met u wordt opgenomen. De afdeling Geneesmiddelveiligheid kan geen medische vragen beantwoorden. Voor medische vragen kunt u gratis bellen naar 0800 - Medinfo (6334636).

PP-UNP-NLD-0589

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.