Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sPodcastOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Onderaan de pagina kunt u bijwerkingen melden.

Neem contact op met Pfizer Medische Informatie

Wij beantwoorden medische vragen van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg door het verstrekken van betrouwbare en gebalanceerde klinische en wetenschappelijke informatie. We verstrekken informatie om medische beslissingen en het veilige gebruik van onze producten te ondersteunen. Lees meer over ons.

Bezoek onze websiteGa naar www.pfizermedicalinformation.nl waar medische zorgverleners zelf online kunnen zoeken naar het antwoord op hun medische vraag over een Pfizer-geneesmiddel. Bezoek de website Dien uw vraag online in

Dien uw medische vraag online in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dien uw vraag in
Neem telefonisch contact op

Bel 0800 633 4636

Kom in contact met een Pfizer-Medische-Informatie-medewerker (maandag - vrijdag, van 8.00 - 17.00 uur). 

Bel Medische Informatie


Wilt u een bijwerking melden?

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen en stuur het vervolgens naar [email protected]

Formulier downloaden

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden/opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PP-UNP-NLD-0727

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.