Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sPodcastOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Onderaan de pagina kunt u bijwerkingen melden.

Neem gerust contact met ons opHeeft u vragen? 

Lees hieronder wat u kunt doen om de informatie te vinden die u zoekt.

Medische vraag over een Pfizer geneesmiddel?

Heeft u een medische vraag over een geneesmiddel van Pfizer? Neem dan contact op met de afdeling Medische Informatie. Wij beantwoorden medische vragen van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg door het verstrekken van betrouwbare en gebalanceerde klinische en wetenschappelijke informatie.

Bel gratis naar 0800 63 346 36 of ga naar www.pfizermedicalinformation.nl.

Pfizer Medische Informatie
Pfizer.nl

Bezoek onze publiekswebsite Pfizer.nl voor nog meer informatie over de ziektebeelden waar Pfizer zich op richt.

Pfizer.nl
Nieuwsbrief 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijft u zich dan hieronder in.

Aanmelden nieuwsbrief

Example


Stel een vraag

Heeft u een algemene vraag? Stel hem hier.

Ga naar formulier
BadgeKickerStel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.

Stel een vraag

​​​​​​​

PP-UNP-NLD-0727

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.