Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sPodcastOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Onderaan de pagina kunt u bijwerkingen melden.

Algemene vragen?

Om uw vraag te kunnen beantwoorden, hebben wij uw contactgegevens nodig. Als u ingelogd bent, zal het contactformulier verschijnen. Via onderstaande button kunt u inloggen of registreren.

Inloggen of registrerenLoading
Heeft u een vraag? Stel hem hier.Verstuur
Dank u voor het stellen van uw vraag Stel nog een vraag

Door op 'Verstuur' te klikken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden bewaard in een database, die wordt beheerd door Pfizer Limited en wordt gebruikt voor de hierboven overeengekomen doeleinden. Alleen Pfizer en organisaties die met Pfizer samenwerken bij het beheer van uw informatie hebben toegang tot uw informatie. We zullen altijd passende technische beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en om ervoor te zorgen dat deze niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. U hebt te allen tijde recht op toegang tot uw informatie, u kunt verzoeken dat uw informatie in de Pfizer-database wordt gewijzigd, of u kunt zich op elk moment afmelden voor elk programma door ons een e-mail te sturen naar: [email protected]

Heeft u een medische vraag over een Pfizer geneesmiddel?

Neem dan contact op met de afdeling Medische Informatie. Wij beantwoorden medische vragen van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg door het verstrekken van betrouwbare en gebalanceerde klinische en wetenschappelijke informatie.

Pfizer Medische InformatieLoading
PP-UNP-NLD-0727

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.