Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sPodcastOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Onderaan de pagina kunt u bijwerkingen melden.

Medewerkers in beeldHet geheim van ons succes zit hem in onze gemotiveerde mensen. Mensen met idealen, dromen en lef. Eén voor een nemen ze verantwoordelijkheid voor wat ze doen. Ze leveren werk van topkwaliteit en hebben integriteit hoog in hun vaandel staan. Om zo écht het verschil te kunnen maken voor patiënten wereldwijd. Dit zijn de drijfveren.'Ik geef niet op totdat Nederland rookvrij is'

Heel lang hoeft Renée Molenaar niet na te denken over haar hartenwens: ‘Ik wil een rookvrije generatie. Dus ik geef niet op totdat Nederland rookvrij is. Totdat er geen kinderen meer beginnen met roken.’

Meer over RenéeLoading
‘We staan als samenleving voor enorme gezondheidsuitdagingen’

’’Met onze geneesmiddelen bereiken we 1 miljard mensen per jaar. Dat betekent dat meer dan één op de tien mensen wereldwijd onze medicijnen gebruikt.’’ Dirk Vander Mijnsbrugge, de nieuwe directeur van Pfizer Nederland, kan zich daar over blijven verbazen. 

Meer over DirkLoading
‘We nemen nu echt maatschappelijke verantwoordelijkheid’

Davy is als medical advisor betrokken bij onderzoeken die Pfizer in Nederland doet of ondersteunt. Hij vertelt over zijn werk, de steeds sterkere focus van Pfizer op wetenschap en de snelle ontwikkeling van de coronavaccins die er nu zijn.

Meer over DavyLoading
‘Opeens is er hoop voor mensen’


’’Pfizer is een warm bedrijf. Iedereen is gelijk bij ons. Ook al ben je jong en nieuw in de geneesmiddelenwereld: er wordt echt naar je geluisterd als je iets wil. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen,’’ vertelt Linda Labberton, medisch adviseur van de afdeling zeldzame ziekten. 

Meer over LindaLoading
‘Een continue ontdekkingsreis in het menselijk lichaam’

Als het even kan, springt Marc Kaptein, medisch directeur van Pfizer, op de fiets. Langs de duinen, naar Noordwijk, Katwijk en soms zelfs Den Haag. Zeker nu zijn leven wordt beheerst door corona. ’’Een kwartier fietsen en ik ben van alle spierpijn af, een uur fietsen en mijn hoofd is leeg. 

Meer over MarcLoading
Patrick van der Loo vertelt over zijn ‘wereldbaan’ bij Pfizer

“Als ik in Nederland ben, heb ik altijd zin in kroketten en tomatensoep.” Patrick van der Loo, hoofd Developed Asia en General manager Japan voor de Hospital Business Unit van Pfizer.

Meer over PatrickLoading
‘Er is nog steeds een wereld te winnen’

’’Amyloïdose was twintig jaar geleden onbekend, nu iets bekender. Maar er is nog steeds een wereld te winnen.’’ Aan het woord is Hendrien van der Mark, van de Pfizerdivisie zeldzame ziekten. Zij wil bereiken dat zoveel mogelijk mensen weten wat amyloïdose is. 

Meer over HendrienLoading
‘Eczeem krijgt lang niet altijd de aandacht die het verdient’

Als senior medical advisor bij de divisie Ontstekingsziekten en Immunologie van Pfizer maakt Anwar Jagessar zich hard voor patiënten met ontstekingsziekten zoals eczeem. ’’Eczeem kan een grote impact hebben op je leven.’’

Meer over AnwarLoading
PP-UNP-NLD-1117

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.