Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Menu

Close

Over AcromegalieSpecialisatiesSpecialisatiesHoe herken je acromegalie binnen de mondzorgFysiotherapie - en podotherapie bij acromegalieRol van de huisartsenpraktijk bij de herkenning en diagnose van acromegaliePatiëntperspectiefPatiëntperspectiefHet verhaal van AstridHet verhaal van HennieHet verhaal van SaskiaOndersteundende materialenOndersteunende
materialen
Infographic: Acromegalie in Nederland
Fysio-/podotherapeut
Wat is acromegalie?

Acromegalie is een zeldzame ziekte. Bij mensen met acromegalie zorgt een goedaardige tumor op de hypofyse ervoor dat er te veel groeihormoon geproduceerd wordt. Vroege herkenning van signalen en diagnose van acromegalie is van levensbelang.

Meer over acromegalieLoadingWaarom tijdige herkenning van acromegalie zo belangrijk is en waarop je alert moet zijn.
 

Bekijk de animatieLoading
Acromegalie in Nederland

Wilt u meer aandacht vragen voor de ziekte acromegalie? Of kunt u een geheugensteuntje gebruiken van de kenmerken van deze zeldzame maar uiterst vervelende ziekte? Dan kan deze visualisatie u helpen. Print hem uit en hang hem zichtbaar op.

Bekijk infographic Loading
Patiëntperspectief'Was mijn acromegalie maar eerder ontdekt' Het verhaal van AstridLoading'Zelf ken je jouw lichaam het beste' Het verhaal van HennieLoading'Het is belangrijk dat acromegalie vroegtijdig wordt ontdekt' Het verhaal van SaskiaLoading Op tijd herkennen van acromegalie:
Alertheid zorgt dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

In dit video-interview bespreekt prof. dr. Nienke Biermasz in heldere bewoordingen wat het belang is van adequate signalering door verschillende zorgverleners.

Bekijk de videoLoading
De winst van tijdige diagnose en behandeling

Prof. dr. Nienke Biermasz bespreekt in deze video wat de winst is van een tijdige diagnose voor patiënt en behandelaar.

Bekijk de videoLoading
Acromegalie in uw vakgebiedWaar moet u op letten als tandarts/mondhygiënist? Lees meerLoadingWaar moet u op letten als fysio-/podotherapeut? Lees meerLoadingWaar moet u op letten als
huisarts?
Lees meerLoading
PP-SOM-NLD-0465

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk. 
You are now leaving PfizerPro
​​​​​​​
​​​​​​​You are now leaving www.pfizerpro.co.uk. Links to external websites are provided as a resource to the viewer. This website is neither owned nor controlled by Pfizer Ltd. 

Pfizer accepts no responsibility for the content or services of the linked site other than the information or other materials relating to ​​​​​Pfizer medicines or 
business which it has provided or reviewed.

PP-PFE-GBR-3859. November 2021
​​​​​​​