Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Menu

Close

PodcastsEducatieOnline toolsPatiëntenmaterialenExperts aan het woordExperts aan het woord'Atopisch eczeem is niet alleen een huidprobleem'‘We kijken samen naar het kind als geheel’'Zalfje' helpt kinderen en ouders bij het smeren‘Helemaal niet krabben is een illusie’Meer oog voor leven met atopisch eczeem
Online tools

Maak kennis met handige tools die u kunnen helpen bij uw patiëntenzorg. Neem apps zoals de ‘Happi Huid’-app en de ‘Zalf Smeerwijzer’. Hiermee kunnen patiënten zelf thuis werken aan hun gezondheid. U kunt daardoor meer op afstand monitoren hoe het met hen gaat.

‘Happi Huid’-app

’’Mensen met eczeem zijn blij dat er niet alleen naar hun huid wordt gekeken. Maar ook naar wat hun huidaandoening met hen doet. Ze voelen zich beter gehoord nu ze de Happi Huid app gebruiken.’’ Lees het verhaal van dermatoloog Patrick Kemperman over de ‘Happi Huid’-app voor mensen met eczeem en alopecia die hij hielp ontwikkelen.

Lees het verhaalLoading
Zalf Smeerwijzer

’’Hormoonzalf kun je beter niet gebruiken. En als je het dan toch doet, smeer het dan zo dun mogelijk.’’ Jette de Groot en Florine Schussler-Raymakers horen deze fabels regelmatig. Als verpleegkundig specialisten bij het nationaal expertisecentrum Eczeem van het UMC Utrecht begeleiden zij volwassenen en kinderen, vaak met ernstig eczeem. Om hen nog beter te kunnen helpen ontwikkelden zij de app Zalf Smeerwijzer.

Lees meerLoading
Sidekick HealthDe app Sidekick Health is ontwikkeld voor patiënten met chronische aandoeningen en bevat nu ook een module voor mensen met constitutioneel eczeem. Sidekick Health brengt spelelementen, gedragsleer en kunstmatige intelligentie samen en helpt patiënten hun levensstijl te blijven verbeteren.Download Sidekick HealthLoading
Meer over de huid
PP-CIB-NLD-0226

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.