Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie

Menu

Close

PodcastsEducatieOnline toolsPatiëntenmaterialenExperts aan het woordExperts aan het woord'Atopisch eczeem is niet alleen een huidprobleem'‘We kijken samen naar het kind als geheel’'Zalfje' helpt kinderen en ouders bij het smeren‘Helemaal niet krabben is een illusie’Meer oog voor leven met atopisch eczeem
Patiëntenmaterialen

Attendeer uw patiënten op informatiematerialen over het leven met eczeem. Neem het kinderboekje ‘Zalfje’ dat dermatoloog Elodie Mendels schreef om kinderen uit te leggen wat eczeem is. Of het tijdschrift ‘Eczeem Special’ waarin patiënten hun levensverhaal delen.

Kinderboek ‘Zalfje’‘‘Tegen kinderen zeg ik altijd, ‘jouw huid is je huis’. Je moet de muren stevig maken door goed te smeren.’’ Elodie Mendels is kinderdermatoloog in het Erasmus MC. Ze schreef het boek ‘Zalfje’ voor kinderen met eczeem en hun ouders. ‘‘Om kinderen te leren waarom ze nu smeren. En om te zorgen dat ze meer betrokken raken bij hun eigen behandeling.’’

U kunt het boekje gratis bestellen.
Nu bestellenLoading
Tijdschrift ‘Eczeemspecial’Patiëntenvereniging VMCE en Pfizer hebben samen een tijdschrift gemaakt over eczeem. In het tijdschrift staan uiteenlopende artikelen over het leven met eczeem en tips om dat zo goed mogelijk te doen. Ook vertellen verschillende patiënten over de enorme impact van eczeem op hun dagelijks leven.

U kunt het tijdschrift downloaden.
Nu downloadenLoading

Algemene gegevens aanvrager

Hartelijk dank voor uw bestelling bij Pfizer.
Uw bestelling wordt binnen een week naar u verzonden.
Heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact met ons op via [email protected] of +31(0)10-4064200.

Meer over de huid
PP-CIB-NLD-0226

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.