Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
OverWereldwijde dreigingNederlandse situatieRisicofactorenHoogrisicogroepen

Invasieve Aspergillose 

DiagnoseBehandelingAzoolresistentie
Invasieve CandidiasisDiagnoseInvasieve MucormycoseMucormycose: een complexe infectieInvasieve aspergillose bij influenza of COVID-19IPA en CAPADiagnoseBehandelingNascholingPodcastsVideo's
Met behulp van de onderstaande vragenlijst kunt u bijwerkingen van Pfizer geneesmiddelen melden.
Scroll left to view table
H3 (Mobile)

Wij monitoren alle effecten van onze geneesmiddelen zorgvuldig. Om gemelde bijwerkingen optimaal te kunnen beoordelen, moeten ze bij voorkeur zo volledig mogelijk gerapporteerd worden. Hiernaast zijn wij verplicht deze informatie anoniem aan de verantwoordelijke autoriteiten te rapporteren.

U kunt anoniem of met uw persoonlijke gegevens een melding doen. Als u uw contactgegevens invult in de vragenlijst dan kan de afdeling Geneesmiddelveiligheid contact met u opnemen voor aanvullende vragen. Laat het onderdeel contactgegevens leeg als u niet wilt dat er contact met u opgenomen wordt.

De afdeling Geneesmiddelveiligheid kan geen medische vragen beantwoorden. Als u nog een medische vraag heeft over het geneesmiddel, kunt u deze stellen aan de collega’s van het medische-informatie-team. U kunt hiervoor gratis bellen naar 0800 - medinfo (6334636).

Overleg met uw arts over uw verdere behandeling en mogelijke maatregelen.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht

Thank you!

Your form has been submitted. A member of our team will be in contact shortly regarding your enquiry.

Back to home
PP-UNP-NLD-0910

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.