Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Ondersteuning & kwaliteit van levenOndersteuning & kwaliteit van leven initiatieven bij borstkankerBorstkanker en werkBorstkanker en vermoeidheidBorstkanker en seksualiteit"Alles over borstkanker" boek "Gelukkig heb je je wenkbrauwen nog" boek

Menu

Close

DeskundigheidsbevorderingDeskundigheids-bevorderingOnze geneesmiddelenBorstkanker portfolio Pfizer
Deskundigheidsbevordering

Pfizer stelt zich ten doel om, naast het ontwikkelen en beschikbaar maken van innovatieve geneesmiddelen, een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van borstkankerzorg. Dat doen we onder andere door continu te investeren in een uitgebreid programma van medische educatie en deskundigheidsbevordering.  

Pfizer Nascholingen

Hier vindt u ons actuele aanbod aan medische nascholingen in de vorm van e-learnings, fysieke groepsbijeenkomsten en podcasts. Ons nascholingsprogramma speelt snel en accuraat in op de meest actuele onderwerpen en behoeften uit het zorgveld. Op basis hiervan ontwikkelen we door de beroepsgroep geaccrediteerde nascholingen. 

Lees verderLoading
Vraag het Compendium mammacarcinoom kosteloos aan

Het ‘Compendium Behandeling van het mammacarcinoom’ is een handboek voor zorgprofessionals. Bent u oncoloog of verpleegkundig specialist? Vraag dan het Compendium kosteloos aan.

AanvragenLoading


 

PP-UNP-NLD-1031

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.