Deskundigheidsbevordering

Pfizer stelt zich ten doel om, naast het ontwikkelen en beschikbaar maken van innovatieve geneesmiddelen, een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van borstkankerzorg. Dat doen we onder andere door continu te investeren in een uitgebreid programma van medische educatie en deskundigheidsbevordering.  

Pfizer Nascholingen

Hier vindt u ons actuele aanbod aan medische nascholingen in de vorm van e-learnings, fysieke groepsbijeenkomsten en podcasts. Ons nascholingsprogramma speelt snel en accuraat in op de meest actuele onderwerpen en behoeften uit het zorgveld. Op basis hiervan ontwikkelen we door de beroepsgroep geaccrediteerde nascholingen. 

Lees verderLoading
Vraag het Compendium mammacarcinoom kosteloos aan

Het ‘Compendium Behandeling van het mammacarcinoom’ is een handboek voor zorgprofessionals. Bent u oncoloog of verpleegkundig specialist? Vraag dan het Compendium kosteloos aan.

AanvragenLoading


 

PP-UNP-NLD-1031
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.