Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Ondersteuning & kwaliteit van levenOndersteuning & kwaliteit van leven initiatieven bij borstkankerBorstkanker en werkBorstkanker en vermoeidheidBorstkanker en seksualiteit"Alles over borstkanker" boek "Gelukkig heb je je wenkbrauwen nog" boek

Menu

Close

DeskundigheidsbevorderingDeskundigheids-bevorderingOnze geneesmiddelenBorstkanker portfolio Pfizer
Alles over borstkanker

Wanneer uw patiënt wordt geconfronteerd met borstkanker of erachter komt dat ze een verhoogd risico op deze ziekte heeft, zal ze behoefte hebben aan informatie over borstkanker en de behandeling ervan. Voor hen kunt u als zorgprofessional het boek ‘Alles over borstkanker’ aanvragen. Dit boek geeft begrijpelijke en betrouwbare informatie over borstkanker en alles wat daarbij komt kijken. 

Een nuttig boek voor uw patiënten en hun naasten

‘Alles over borstkanker’ is een boek voor patiënten met borstkanker, of een verhoogd risico daarop, die op zoek zijn naar informatie die kan helpen bij het maken van de juiste behandelkeuzes. 

Alle fasen van borstkanker worden in het boek beschreven, van diagnose tot palliatieve zorg. Ook vertelt het de (soms harde) waarheid over borstkanker; een ziekte die in veel gevallen te genezen is, maar nog steeds dagelijks slachtoffers maakt.
Niet alleen voor uw patiënten is dit boek nuttig, het is ook heel behulpzaam voor familieleden en vrienden van patiënten. 

Het boek is geschreven door twee hoofdauteurs, namelijk prof. dr. Marie-Jeanne Vrancken Peeters en dr. Hester Oldenburg, beiden oncologisch chirurg in het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam.

U kunt hier voor hen of voor uzelf een exemplaar van het boek ‘Alles over borstkanker’ aanvragen.

Vraag hier uw exemplaar aanLoading
PP-UNP-NLD-1031

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.