Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Ondersteuning & kwaliteit van levenOndersteuning & kwaliteit van leven initiatieven bij borstkankerBorstkanker en werkBorstkanker en vermoeidheidBorstkanker en seksualiteit"Alles over borstkanker" boek "Gelukkig heb je je wenkbrauwen nog" boek

Menu

Close

DeskundigheidsbevorderingDeskundigheids-bevorderingOnze geneesmiddelenBorstkanker portfolio Pfizer
Borstkanker & Vermoeidheid

Ernstige vermoeidheid is een groot probleem voor patiënten die borstkanker hebben (gehad). 80% van alle mensen met kanker is het eerste jaar na de diagnose ernstig vermoeid. Ruim 30% heeft hier langdurig last van. Vermoeidheid heeft een zeer negatieve invloed op de kwaliteit van leven van patiënten en beïnvloedt hun vermogen om hun dagelijkse leven te leiden zoals zij dat graag willen. 

Untire

Untire is een eenvoudig, praktisch eHealthprogramma in de vorm van een app en is mede mogelijk gemaakt door Pfizer. De effectiviteit ervan is wetenschappelijk onderbouwd en bevestigd in de dagelijkse praktijk. De app bevat een zelfmanagementprogramma en geeft tips en oefeningen om vermoeidheid bij borstkanker te verminderen en weer zoveel als mogelijk het normale leven te kunnen leven.

De app is te downloaden op www.untire.me. 

Klik op de button als u meer informatie wenst over Untire of geïnformeerd wil worden over de Untire workshops die binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Lees verderLoading

Voor meer informatie over Untire download de flyer.

Lees  verder

Loading

Lees de ervaring van een patiënt.

‘Ik heb de afgelopen maanden veel aan Untire gehad. Deze app helpt je omgaan met die extreme vermoeidheid.’ 

Lees  verder

Loading
PP-UNP-NLD-1031


 

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.