Borstkanker & Vermoeidheid

Ernstige vermoeidheid is een groot probleem voor patiënten die borstkanker hebben (gehad). 80% van alle mensen met kanker is het eerste jaar na de diagnose ernstig vermoeid. Ruim 30% heeft hier langdurig last van. Vermoeidheid heeft een zeer negatieve invloed op de kwaliteit van leven van patiënten en beïnvloedt hun vermogen om hun dagelijkse leven te leiden zoals zij dat graag willen. 

Untire

Untire is een eenvoudig, praktisch eHealthprogramma in de vorm van een app en is mede mogelijk gemaakt door Pfizer. De effectiviteit ervan is wetenschappelijk onderbouwd en bevestigd in de dagelijkse praktijk. De app bevat een zelfmanagementprogramma en geeft tips en oefeningen om vermoeidheid bij borstkanker te verminderen en weer zoveel als mogelijk het normale leven te kunnen leven.

De app is te downloaden op www.untire.me. 

Klik op de button als u meer informatie wenst over Untire of geïnformeerd wil worden over de Untire workshops die binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Lees verderLoading

Voor meer informatie over Untire download de flyer.

Lees  verder

Loading

Lees de ervaring van een patiënt.

‘Ik heb de afgelopen maanden veel aan Untire gehad. Deze app helpt je omgaan met die extreme vermoeidheid.’ 

Lees  verder

Loading
PP-UNP-NLD-1031


 

U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.