Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Ondersteuning & kwaliteit van levenOndersteuning & kwaliteit van leven initiatieven bij borstkankerBorstkanker en werkBorstkanker en vermoeidheidBorstkanker en seksualiteit"Alles over borstkanker" boek "Gelukkig heb je je wenkbrauwen nog" boek

Menu

Close

DeskundigheidsbevorderingDeskundigheids-bevorderingOnze geneesmiddelenBorstkanker portfolio Pfizer
Borstkanker & Werk 

In Nederland krijgen jaarlijks 45.000 werknemers te horen dat ze kanker hebben. Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van hen ondanks de diagnose zou willen blijven werken. Toch is dat voor een kwart niet mogelijk. Kankerpatiënten ervaren nu nog onvoldoende aandacht voor hun werk tijdens de behandeling van de ziekte. Pfizer spant zich daarom in voor meer bewustzijn en aandacht voor het thema ‘Kanker en werk’ met verschillende initiatieven zoals Fit for Work en de Gesprekshulp Werk en Kanker.

Kanker en Werk

Vaak vinden mensen het belangrijk om te kunnen blijven werken tijdens hun ziekte, behandeling en herstelproces. Bij Pfizer willen we ervoor zorgen dat het vanzelfsprekend wordt dat iemand kan blijven werken na de diagnose borstkanker. Wilt u meer weten over wat Pfizer allemaal doet op dat gebied?

Lees verderLoading

Fit for Work

Werkbehoud is voor veel patiënten een belangrijk doel, aldus platform Fit For Work dat zich inzet voor werkbehoud bij een chronische aandoening. Pfizer is één van de 35 maatschappelijke organisaties die zich bij Fit for Work heeft aangesloten. Op de website van Fit for Work staan allerlei tips voor de zorgprofessional om zorg én werk beter met elkaar te verbinden.

Lees verder

Loading

Gesprekshulp Werk en Kanker

Samen met de NFK, De Groep Werk en Kanker en met hulp van artsen, onderzoekers en patiënten heeft Pfizer de 'Gesprekshulp Werk en Kanker' ontwikkeld die werknemer en werkgever helpt om met elkaar in gesprek te gaan over werk en kanker. 

Bestellen of downloaden

Loading
PP-UNP-NLD-1031


 

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.