Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Supporting Resources

Menu

Close

Partners in HealthNVMO – Pieter de MulderNederlands Kanker CollectiefCare CoalitionAntoni van Leeuwenhoek FoundationDuurzaamheid en doelmatigheidSymposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorg​ZorgverbeteringBoost borstkankerBoost hematologieKwaliteit van levenKanker en werkSeksualiteit en intimiteitZiektebeeldenBorstkanker
LongkankerBloedkanker
Toegang tot geneesmiddelenVerbeteren toegankelijkheid innovatieve geneesmiddelen
Symposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorgZiekenhuisverplaatste zorg
Nationaal Symposium Duurzaamheid & Doelmatigheid in de Zorg 7 maart 2024

De druk op de zorgkosten en het klimaat neemt toe. Daarom worden duurzaamheids- en doelmatigheidsinitiatieven steeds belangrijker, juist in de gezondheidszorg. Op donderdag 7 maart 2024 organiseerden IQVIA, Erasmus MC, NVMO en de geneesmiddelenbedrijven Pfizer, Bristol Myers Squibb, Roche en Novartis voor de tweede keer het symposium over Duurzaamheid & Doelmatigheid in de Zorg, na een succesvolle eerste editie in 2023.

De focus ligt op samenwerking tussen alle partijen in de zorg om gepaste zorg te realiseren. Pfizer werkt trots samen met innovatieve partners, zet zich in voor duurzaamheids- en doelmatigheidsiniatieven en draagt concreet bij.

Bekijk het programma LoadingZiekenhuisverplaatste zorg

Tijdens het symposium is er ruimte voor het onderwerp ziekenhuisverplaatste zorg. De Care Coalition kijkt terug op het afgelopen jaar. Samen met zorgprofessionals en de argumentenfabriek heeft de Care Coalition drie informatiekaarten gerealiseerd.

Met de drie informatiekaarten hoopt de Care Coalition oncologiezorg uit het ziekenhuis te verplaatsten. Deze informatiekaarten zijn beschikbaar voor alle ziekenhuizen. Ze bieden een creatieve en haalbare oplossing voor het groeiende personeelstekort, de stijgende zorgvraag en de oplopende kosten in de zorg.

Hier vind u de drie informatiekaarten voor verplaatsing van de zorg voor oncologie:

  1. op een alternatieve locatie in de wijk;
  2. thuis door een verpleegkundige of wijkverpleging;
  3. thuis door de patiënt zelf.
Bekijk de informatiekaartenLoadingH3 (Mobile)H3 (Mobile)
Duurzaamheid en doelmatigheid
PP-UNP-NLD-1150

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.