Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Supporting Resources

Menu

Close

Partners in HealthNVMO – Pieter de MulderNederlands Kanker CollectiefCare CoalitionAntoni van Leeuwenhoek FoundationDuurzaamheid en doelmatigheidSymposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorg​ZorgverbeteringBoost borstkankerKwaliteit van levenKanker en werkSeksualiteit en intimiteitZiektebeeldenBorstkanker
LongkankerBloedkanker
Toegang tot geneesmiddelenVerbeteren toegankelijkheid innovatieve geneesmiddelen
Symposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorgZiekenhuisverplaatste zorg
Pieter De Mulder award

De Pieter De Mulder Award is een initiatief van de NVMO dat financieel mogelijk wordt gemaakt door Pfizer. Deze award is in 2007 ingesteld ter nagedachtenis aan de Nijmeegse internist-oncoloog prof. dr. Pieter De Mulder (1949-2007) en wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Oncologiedagen.

Meer uitgebreide informatie hierover vind je op deze site van de NVMO Pieter De Mulder Award - NVMO

De initiatieven die de afgelopen jaren beloond zijn met de award hebben wij hieronder uitgelicht:

Dr. Daniël Lionarons wint Pieter De Mulder Award 2023Tijdens de 29e editie van de Oncologiedagen in Congrescentrum Papendal werd de jaarlijkse Pieter De Mulder Award uitgereikt aan dr. Daniël Lionarons van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.
De award is een prijs voor een jonge onderzoeker op het gebied van oncologie, die met die prijs de mogelijkheid krijgt om in het buitenland stage te lopen. 
Lees zijn verhaal  Loading
Khrystany Isebia wint Pieter De Mulder Award 2022De gedreven arts-onderzoeker van het Erasmus MC vertelt trots over haar onderzoek en wat ze met het geldbedrag van 15.000 euro dat aan de award is verbonden gaat doen.
Lees haar verhaal Loading
Patiëntselectie voor immunotherapieVoor haar onderzoek naar mogelijkheden voor de selectie van patiënten met melanoom en niercelcarcinoom
en de behandeling met immuuntherapie heeft
arts-onderzoeker Karlijn de Joode de Pieter De Mulder Award 2021 gekregen.
Lees haar verhaal  Loading
‘Deze onderzoeksstage kan kruisbestuivingen realiseren’Promovenda Ziena Abdulrahman is de winnaar van de Pieter De Mulder Award 2020 die elk jaar wordt uitgereikt aan een jonge, veelbelovende onderzoeker. Zij doet promotieonderzoek bij de afdelingen Gynaecologie, Medische Oncologie en Pathologie van het LUMC.Lees haar verhaal  Loading
‘In mijn kweekschaal zie ik nu al mogelijkheden’
De jonge onderzoeker drs. Tom Harryvan (27) doet sinds 2018 promotieonderzoek naar de mogelijkheden van immuuntherapie bij darmkanker. Voor zijn onderzoek heeft hij in 2019 de Pieter De Mulder Award gekregen.

Lees zijn verhaal  Loading
Uitstel betekent geen afstelVoor drs. Tom Harryvan, arts-onderzoeker in het Leids Universitair Medisch Centrum, was het plan in juni 2020 naar de Verenigde Staten af te reizen om zich aan de Yale University te bekwamen in de CRISPR-Cas9-techniek. Helaas gooide de coronapandemie roet in het eten. Lees zijn verhaal Loading
PP-UNP-NLD-1052

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.