Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
DiagnoseBehandelingStamceltransplantatieOndersteunende materialen

Ondersteunende materialen

Werk en kankerSeksualiteit en kankerVermoeidheid bij kanker

Menu

Close

Bloedkanker

Hier vindt u informatie over de diagnose en behandeling van uw patiënten met bloedkanker. We gaan in op de verschillende soorten leukemie, de behandeling daarvan en op stamceltransplantatie. Binnen deze pagina's gaan we niet in op lymfoom en multiple myeloom. Daarnaast vindt u materialen, artikelen en interviews ter ondersteuning van de zorg voor uw patiënten, deskundigheidsbevordering en informatie over onze geneesmiddelen.

Diagnose Lees meerLoadingBehandeling van bloedkanker Lees meerLoadingStamceltransplantatie Lees meerLoading
PP-UNP-NLD-0543

Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.
U kunt dit formulier downloaden of opslaan en het vervolgens sturen naar [email protected].

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2023 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-0556
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.