Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Supporting Resources

Menu

Close

Partners in HealthNVMO – Pieter de MulderNederlands Kanker CollectiefCare CoalitionAntoni van Leeuwenhoek FoundationDuurzaamheid en doelmatigheidSymposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorg​ZorgverbeteringBoost borstkankerKwaliteit van levenKanker en werkSeksualiteit en intimiteitZiektebeeldenBorstkanker
LongkankerBloedkanker
Toegang tot geneesmiddelenVerbeteren toegankelijkheid innovatieve geneesmiddelen
Symposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorgZiekenhuisverplaatste zorg
Geef uw zorgproject rondom borstkanker een BOOST!BOOST de kwaliteit van borstkankerzorg

Om de kwaliteit van de zorg voor patiënten met uitgezaaide borstkanker te verbeteren, is Pfizer op zoek naar vooruitstrevende initiatieven en briljante ideeën die leiden tot baanbrekende zorgverbeteringstrajecten.

Om die reden is dit jaar het nieuwe request for proposal (RFP) programma van Pfizer van start gegaan: Boosting Oncology Opportunities for Support programs and Treatment, kortweg: BOOST.

Met BOOST stelt Pfizer een budget beschikbaar voor zorgprojecten die de behandeluitkomsten en levenskwaliteit verbeteren van mensen met uitgezaaide borstkanker. De beste projectvoorstellen krijgen een grant van maximaal € 50.000, - toegekend. Bovendien kunnen de voortgang en resultaten van deze projecten gedeeld worden op het BOOST-innovatieplatform.

Ik ontvang graag meer informatie over BOOSTLoadingVerbetert uw idee de patiëntenzorg?Heeft u een innovatief idee om de zorg voor patiënten met uitgezaaide borstkanker te verbeteren? Dan kan Pfizers BOOST uw project letterlijk een boost geven.

We zijn vooral geïnteresseerd in projecten die de behandeluitkomsten en levenskwaliteit verbeteren van deze patiëntengroep, door bijvoorbeeld:
  • Datagedreven zorg in te zetten voor optimalisatie van behandelingen
  • Optimalisatie van shared decision making
  • Gezondheidsongelijkheid aan te pakken
De grants van BOOST zijn uitsluitend bedoeld voor organisaties zoals academische onderzoekteams, startups en patiëntenverenigingen en niet voor individuen.
Blijf op de hoogteDe aanvraagprocedure van BOOST opent later dit jaar. Indien u geïnteresseerd bent, laat dan uw gegevens achter via de onderstaande knop. Dan brengen we u met mails op de hoogte wanneer:
  • de aanvraagprocedure opent en sluit
  • er een request for proposals online staat
  • er een grant aan uw project is toegekend
  • we informatie hebben rond de CGR regelgeving voor zorgverbeterende projecten.
Ik wil op de hoogte blijven van BOOSTLoadingExtern reviewpanelDe ingediende projectvoorstellen worden beoordeeld door een onafhankelijk, extern reviewpanel bestaande uit oncologen, verpleegkundig specialisten en patiënten. We vinden het belangrijk dat de patiëntenorganisatie deel uitmaakt van de beoordelingscommissie. In de onderstaande video ziet u waarom.Verantwoording

Pfizer BOOST, Oncology Quality Boosting Program komt voort uit het zogeheten programma ‘Pfizer Global Medical Grants’. Dit programma steunt onafhankelijke initiatieven die bedoeld zijn om bij te dragen aan een verbetering van de wereldwijde patiëntenzorg.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden over het Pfizer BOOST programma.

Thank you!

Your form has been submitted. A member of our team will be in contact shortly regarding your enquiry.

Back to home
Zorgverbetering
PP-IBR-NLD-0767

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.