Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Supporting Resources

Menu

Close

Partners in HealthNVMO – Pieter de MulderNederlands Kanker CollectiefCare CoalitionAntoni van Leeuwenhoek FoundationDuurzaamheid en doelmatigheidSymposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorg​ZorgverbeteringBoost borstkankerKwaliteit van levenKanker en werkSeksualiteit en intimiteitZiektebeeldenBorstkanker
LongkankerBloedkanker
Toegang tot geneesmiddelenVerbeteren toegankelijkheid innovatieve geneesmiddelen
Symposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorgZiekenhuisverplaatste zorg
Kanker & Werk 

In Nederland krijgen jaarlijks 45.000 werknemers te horen dat ze kanker hebben. Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van hen ondanks de diagnose zou willen blijven werken. Toch is dat voor een kwart niet mogelijk. Kankerpatiënten ervaren nu nog onvoldoende aandacht voor hun werk tijdens de behandeling van de ziekte. Pfizer spant zich daarom in voor meer bewustzijn en aandacht voor het thema ‘Kanker en werk’ met verschillende initiatieven zoals deelname aan Nederlands Kanker Collectief, de taskforce Werk en Werkhervatting van het IKNL, de gesprekshulp Kanker en Werk en Fit for Work. 

Kanker en Werk

Vaak vinden mensen het belangrijk om te kunnen blijven werken tijdens hun ziekte, behandeling en herstelproces. Bij Pfizer willen we ervoor zorgen dat het vanzelfsprekend wordt dat iemand kan blijven werken na de diagnose kanker. Wilt u meer weten over wat Pfizer allemaal doet op dat gebied?

Lees verderLoading

Nederlands Kanker Collectief

Mensen met of na kanker ervaren belemmeringen bij het terugkeren naar werk, het aan het werk blijven, en/of het vinden van (ander) werk. Pfizer ondersteund het Nederlandse Kanker Collectief door actief de schouders er onder te zetten zodat in 2032 mensen die leven met of na kanker naar eigen wensen, behoeften en draagkracht kunnen werken.

Lees verder

Loading

Gesprekshulp Werk en Kanker

Samen met de NFK, De Groep Werk en Kanker en met hulp van artsen, onderzoekers en patiënten heeft Pfizer de 'Gesprekshulp Werk en Kanker' ontwikkeld die werknemer en werkgever helpt om met elkaar in gesprek te gaan over werk en kanker. 

Bestellen of downloaden

Loading

Fit for Work

Werkbehoud is voor veel patiënten een belangrijk doel, aldus platform Fit For Work dat zich inzet voor werkbehoud bij een chronische aandoening. Pfizer is één van de 35 maatschappelijke organisaties die zich bij Fit for Work heeft aangesloten. Op de website van Fit for Work staan allerlei tips voor de zorgprofessional om zorg én werk beter met elkaar te verbinden.

Lees verder

Loading
Kwalieit van leven Praten over seksualiteit en intimiteit

De ziekte kanker en de behandeling kunnen effect hebben op je en lichaam en conditie. Ook ervaren mensen met kanker vaak angst en onzekerheid. Dit kan impact hebben op je seksualiteit en intimiteit.  Lees meer over hoe u als zorgprofessional dit onderwerp bespreekbaar kan maken.

Lees meerLoading
PP-UNP-NLD-1094


 

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.