Deze website met internetadres http://www.pfizerpro.nl en alle hierop vermelde informatie is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

Zoek

Menu

Close

Inloggen of registrerenUitloggen Onze geneesmiddelenZiektebeeldenOntdek meerOntdek meerEducatieMaterialenVideo'sOver PfizerOver PfizerNieuwsBlogsMedewerkers in beeldContactContactNeem gerust contact met ons opStel een vraagPfizer medische informatie
Supporting Resources

Menu

Close

Partners in HealthNVMO – Pieter de MulderNederlands Kanker CollectiefCare CoalitionAntoni van Leeuwenhoek FoundationDuurzaamheid en doelmatigheidSymposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorg​ZorgverbeteringBoost borstkankerKwaliteit van levenKanker en werkSeksualiteit en intimiteitZiektebeeldenBorstkanker
LongkankerBloedkanker
Toegang tot geneesmiddelenVerbeteren toegankelijkheid innovatieve geneesmiddelen
Symposium Duurzaamheid en doelmatigheid in de zorgZiekenhuisverplaatste zorg
Winnaar Pieter De Mulder Award 2019

In aanloop naar de Oncologiedagen 2020 van de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie blikken we terug naar vorig jaar, toen drs. Tom Harryvan, arts-onderzoeker in het Leids Universitair Medisch Centrum, de prestigieuze Pieter De Mulder Award won.

Pfizer is trotse sponsor van deze prijs die jonge onderzoekers in staat stelt onderzoekservaring op te doen aan een gerenommeerd instituut in het buitenland. Voor Harryvan was het plan in juni 2020 naar de Verenigde Staten af te reizen om zich aan de Yale University te bekwamen in de CRISPR-Cas9-techniek. Helaas gooide de coronapandemie roet in het eten. Uitstel betekent echter geen afstel: zijn plan om naar de Verenigde Staten te gaan blijft staan. In deze video vertelt Harryvan kort over zijn onderzoek naar darmkanker en waarom hij de CRISPR-Cas9-techniek graag wil leren. Ook zet hij uiteen wat hij heeft gedaan in de afgelopen periode toen zijn reis uitgesteld werd en hoe zijn plannen er nu uitzien.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de winnaar van de Pieter De Mulder awards? Voer dan uw gegevens in.

Pfizer houdt u graag op de hoogte over voor uw vakgebied relevante geneesmiddelen van Pfizer (alleen voor beroepsoefenaars in de zin van art 3.1d De Gedragscode Geneesmiddelen), geaccrediteerde deskundigheidsbevordering en praktijkvoering, ook via e-mail. Hiervoor hebben wij wel uw toestemming nodig.

Aanmelden nieuwsbriefLoadingH3 (Mobile)H3 (Mobile)
NVMO – Pieter De Mulder
Patiëntselectie voor immunotherapie

Voor haar onderzoek naar mogelijkheden voor de selectie van patiënten met melanoom en niercelcarcinoom
en de behandeling met immuuntherapie heeft
arts-onderzoeker Karlijn de Joode de Pieter De Mulder Award 2021 gekregen.

Lees haar verhaal
PP-UNP-NLD-1052

Wilt u een bijwerking melden? Ga dan naar de 'Bijwerkingen melden' pagina en klik vervolgens op u van toepassing zijnde button.

PfizerPro AccountPfizerPro AccountU vindt informatie over geneesmiddelen, werkingsmechanismen, werkzame stoffen, doseringen en bijwerkingen die kunnen optreden. Zodat u nog beter in staat bent om uw patiënten te helpen.InloggenRegistrerenAccountUitloggen

De informatie die op deze website wordt aangeboden is uitsluitend bedoeld voor zorgverleners in Nederland. Bent u geen zorgverlener, maar patiënt of consument, ga dan naar www.pfizer.nl.

 

2024 Pfizer© Alle rechten voorbehouden.
 

PP-UNP-NLD-1216
U verlaat de website van Pfizer
Door op oké te klikken, verlaat u de website van Pfizer. De links naar websites buiten Pfizer worden u als service aangeboden. Pfizer heeft geen invloed op de inhoud van deze sites en is er niet voor verantwoordelijk.